2014. június 25., szerda

“Alternatív” diagnosztika a “hagyományos” orvoslásban, 30 év után végre már Magyarországon is! Dr. Jónás Esztert köszöntjük

Bizonyára Ön is elgondolkozott azon, hogy ha elvégeztetné a hajszövet analízisét, komolyabb egészségügyi panasz illetve diagnózis esetén melyik orvost kereshetné fel a lelettel, ki az, aki érdemben tudna segíteni az orvosi szakszöveg értelmezésében, és kellően képzett és nyitott arra, hogy szakmailag támogassa egészségének visszaszerzését, gyógyulását a texasi laboratórium kutatóorvosai ajánlásának figyelembe vételével.

Nos, örömteli hírünk van! A Hajlabor abban a megtiszteltetésben részesült, hogy 2014. júniusában Dr. Jónás Eszter homeopátiás orvos-szakértő csatlakozott a csapatunkhoz.
Ezzel végre hazai orvosi támogatást is kapott a hajelemzés diagnosztikai eljárása: először ismerte fel magyar szakorvos az 1970-es évek végén Amerikában kifejlesztett és azóta is világszerte alkalmazott átfogó ásványianyag-, nyomelem- és méreganyag szinteket és arányokat vizsgáló hajszövet analízisben rejlő lehetőségeket. Így Holp Judit gyógyterapeuta, Tibay Rózsa dietetikus és Bodnár Edit kineziológus mellett már Dr. Jónás Eszter homeopata szakorvos is kedves Pácienseink rendelkezésére áll.

A doktornő elismert szaktekintély. Több évtizede tanít a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen, részt vesz a homeopátiás orvosképzésben, a Magyar Homeopata Orvosi Egyesület alelnöke, az Orvosi Szakmai Kollégium Komplementer Medicina Tagozatának tagja, számtalan cikk, tanulmány és könyv írója. Fő kutatási szakterülete az egészséges életmód és táplálkozás, a felborult hormonális egyensúly visszaállítása valamint a daganatmegelőzés lehetőségei.
Dr. Jónás Eszter személyes bemutatkozását a képre kattintva olvashatja:

 Dr. Jónás Eszter, Hajlabor, homeopátia, homeopata, komplementer medicina

Mi az oka, hogy a doktornő csatlakozott a Hajlabor szakértői csapatához? Dr. Jónás Eszter annak érdekében, hogy egyre több beteget tudjon meggyógyítani, nyitott az új módszerekre és folyamatosan továbbképzi magát. Amikor egyik páciensén keresztül találkozott a hajszövet analízissel, rögtön felismerte, mekkora lehetőség rejlik e módszerben. A hajszövet elemzés leletét tanulmányozva és a benne foglaltakat figyelembe véve jóval pontosabb képet kaphat betegei egészségügyi állapotáról, melynek segítségével a diagnózis felállítása és a gyógyítás is egyszerűbbé, hatékonyabbá válik. Ezért vezette be praxisába a hajdiagnosztika eredményeinek elfogadását és használatát. Ugyanis a haj ásványi elemzése olyan, a nyugati országok klinikai gyakorlatában már több évtizede használt komplementer diagnosztikai és gyógyászati módszer, amely nélkülözhetetlen információt ad az ásványianyag és mikroelem hiányról illetve többletről, a szervezet kémiai egyensúlyhiányáról valamint a mérgező anyagok jelenlétéről, és ezen keresztül e hiányokra illetve többletekre visszavezethető betegségekről. 

Ha Önnek eddig kétségei voltak afelől, hogy érdemes-e elvégeztetni a hajszövet elemzést, elérhető-e Magyarországon olyan szakorvos, aki ismeri és használja a hajanalízis diagnosztikai módszerét, és képes segíteni az egészség visszaszerzésében, akkor most már nem érdemes kételkednie. 

A Hajlabortól megrendelt hajszövet analízis leletével nyugodt szívvel keresheti fel Dr. Jónás Esztert, aki minden szakmai tudását használva egyénre szabott alkati terápia kidolgozásával és alkalmazásával segíteni fog Önnek egészségügyi problémája megoldásában.

Mert van más út az egészséghez.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése