2014. december 1., hétfő

Az vagy, amit megeszel

Ma egész nap foglalkoztat egy gondolat. A héten egyik nap McDonald's-ban ettem. IGEN, igen, jól olvassák. Még egy Hajlaborossal is előfordul, hogy ilyen helyre megy. (Tényleg, őszintén csak végszükségben és tényleg csak 5 évente, autópálya mellett, stb.). Megvettük, megettük. Olyan volt, mint amire számítottunk, egyetlen dolog nem hagyott nyugodni, hogy desszert- és kávé nélkül is 3.080 Ft-ot fizettem, 2 menünek nevezett adagért. Hm.....
Nem vagyok konyhaművész, még csak magazinokban lévő recepteket sem olvasgatok. 'Gyorsan, egyszerűen, ehetőt' a vezérelvem. A mai gyors menünk, itthon: bio mangalica húspogácsa (azoknak , akik esznek húst) ez 1.060 Ft-ba került 2 főre, mellé cukkini és répa köretnek, párolva. Nagy adagok. Tejfölös krumpli leves-főzelék, természetesen liszt nélkül, bio tejföllel. Desszertnek SOK mandarin és alma. Ez az ebéd került körülbelül annyiba, mint az említett gyors-szemét.
Mindenkit arra buzdítok, hogy főzzön. Gyorsan, egyszerűen, fakszni nélkül, finomat és táplálót. Mert az vagy, amit megeszel.

Szép estét:
Eszter
www.hajlabor.hu

hajszövet analízis, hajlabor, McDonald's, gyorsétterem, főzés, egészséges táplálkozás, egészség
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése